top of page
Search

Skener osobnosti by Davor Bilman


Zamislite da postoji mogućnost da jednim pogledom znate prepoznati nečiju osobnost!


Takva mogućnost zaista i postoji!


Metode utvrđivanja i prepoznavanja osobnosti uvelike su prepoznate i koriste se kao dobar alat za razumijevanje sebe i drugih. Međutim, samo jedna metoda nas uči kako uz pomoć raznih filtera, u vrlo kratkom vremenu i bez provedenog testiranja prepoznati nečiju osobnost dovoljno precizno da nakon par trenutaka znate na koji način pristupiti osobi.

Radionica Skener osobnosti by Davor Bilman naučiti će Vas brzo prepoznati nečiju osobnost kako bi učinkovito komunicirali, prodali proizvode ili usluge, odabrali pravu osobu za radno mjesto ili ne pogriješili u odabiru poslovnog ili privatnog partnera. Osim maksimiziranja uspjeha i učinkovitosti, naučit ćete prepoznati nečije kvalitete i razviti toleranciju prema ljudskim različitostima. Ukoliko želite nadogradnju, slijedi radionica na kojoj ćete produbiti svoje znanje i dovesti svoju brzu procjenu do nevjerojatne točnosti. Na jednodnevnoj radionici naučiti ćete što su vrijednosti, kako utječu na osobnost i što pokazuje vaša hijerarhija privatnih i poslovnih vrijednosti.


Otkada postoji čovječanstvo, postoji i želja da saznamo kakvi smo i kakvi su ljudi koji nas okružuju.

Imamo potrebu spoznati sebe, obitelj i prijatelje, otkriti tajnu naših odnosa. U poslovnom životu, svi koji radimo s ljudima, želimo 'instant formulu' koja bi nam omogućila uspješnije interakcije. Znati prilagoditi svoju komunikaciju, prezentaciju ili prodajnu argumentaciju za sve tipove ljudske osobnosti, tajna je želja svakog od nas.


Naučite kako prepoznati nečiju osobnost prema odjeći i obući koju osoba nosi, prema nečijem pogledu ili jednostavno prema frizuri ili make up-u. Otkrijte što nam nečiji glas, govor tijela ili riječi koje koriste mogu otkriti o toj osobi.


Ovi i mnogi drugi kriteriji s 95%-om točnošću omogućuju nam odmah odrediti nečiji tip osobnosti.


Pošaljite nam upit za ponudu i otkrijte boje u sebi.

Rezervirajte svoje sudjelovanje u treningu i počnite gledati svijet u bojama.



92 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page