“ESAS je jedini regionalni Summit prodajne struke zamišljen da kroz potpuno prožimanje predavanja, praktičnih primjera (stvarnih prodajnih priča i pogrešaka naših sudionika), međusobno mentorstvo, te regionalni networking i zabavu pruži sudionicima prave, stvarne (u praksi provjerene) alate za poboljšanje prodaje.

 • pon, 11. lis
  Šibenik
  11. lis 14:00 – 13. lis 16:00
  Šibenik, Hoteli Solaris 86, 22000, Šibenik, Croatia
  ESAS 2021. - edukacija, umrežavanje i zabava = doživljaj i iskustvo. Investirajte u znanje, imperativ poslovnog uspjeha! Vrijednost All inclusive paketa - 8.980,00 kn + PDV Early Bird za uplate do 15.06.2021. - 6.900,00 + PDV
 • uto, 12. lis
  Online Event
  12. lis 09:00 – 13. lis 16:00
  Online Event
  Nastavljamo širiti prodajnu energiju, inspirirajuće iskustvo i učenje digitalno! Vrijednost online kotizacijskog paketa - 1.490,00 kn + PDV

Dnevna doza motivacije by ESAS. Pogledajte kratke isječke inspirirajućih predavanja i intervjue s ljudima iz svijeta prodaje 

Boro Vujović
Robert Vučković
Ilija Brajković
Romina Ivančić
Smiljan Mori

Nikad izazovnija godina, nikad izazovniji ESAS. ESAS za pamćenje

Pastel Fashion Photo Grid Mood Board Pho

Succes is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.

Winston Churchill

Drugi o ESAS-u...

Ako je vaš posao prodaja ili se tako osjećate, želite biti informirani, upoznati zanimljive ljude i uz to se i dobro zabaviti, ESAS je događaj koji ne smijete propustiti.

Zanimljivi i iskusni predavači natjerali su me na promišljanje o tome gdje se trenutno nalazim u prodaji i kako postići neke ciljeve.

Ono što mi se ne sviđa jest što mi je ovo prvi ESAS u 26 godina rada u prodaji 😊

Čestitke organizatorima na odličnom poslu i hrabrosti jer prodaja je zakon! Vidimo se dogodine!

Nataša Đurkan, Direktorica prodaje, Laus International d.o.o

Moje prvo sudjelovanje na ESAS-u je bilo ove godine i odmah moram pohvaliti sposobnost i želju organizatora da se svi osjećamo sigurno s obzirom na situaciju.

ESAS kao Summit nudi mogućnost za preispitivanje vlastitih i upoznavanje s novim načinima prodaje i vođenja. Namijenjen je tematski za sve strukture prodaje i

najveća vrijednost ESAS-a je po meni networking, sama izmjena informacija s ljudima koji imaju slične izazove, iskustva, ali i rješenja za pojedine situacije.

Sudjeluju i predaju ljudi koji rade u raznim prodajama i uvijek je zanimljivo saznati koji su to „ alati“ koje koriste s obzirom na specifičnost prodaja u kojima rade.

Sve se to odvija u radnoj atmosferi, ali sa dovoljno vremena da i u neformalnim druženjima upoznate nove kvalitetne osobe, te ostvarite i poslovnu suradnju.

Ambijent je prekrasan i samim time poboljšava komunikaciju između sudionika te time dobivate „sve u jednom“. Mjesto za rad u timskoj, opuštenoj atmosferi na predivnom mjestu:)

Dejan Žaja, Direktor regije, Grawe Hrvatska d.d.

Marina Orsag i Studio smijeha na ESAS 2020.

Ne zaboravi se smijati...

Kontaktirajte nas

BSB Events d.o.o

10 000 Zagreb

+385 99 692 99 50

+385 99 440 44 44 

esas@salesadria.com

Posjetite nas

Heinzelova 4a (4.kat)

Monday - Friday

08:30h- 16:30h

Korisnička podrška:

+385 98 951 4641

 

Pitajte nas

  All Rights Reserved   |   Executive Sales Adria Summit powered by BSB Events d.o.o    | 

_1358229