Kevin Abdulrahman

Kevin Abdulrahman

Kevin je jedan od Top motivacijskih govornika za 2017. godinu. Globalno je poznat kao čovjek koji je inspirirao milijune ljudi. Govori jezikom današnjice. Bilo da želite proširiti svoje poslovanje, započeti poduzetničko putovanje, poboljšati svoju prodaju, Kevin će s vama podijeliti svoje strategije koje dokazano daju izvrsne rezultate. Autor je čiji su radovi objavljeni na više od 30 jezika a njegov youtube kanal broji više od 35 milijuna pregleda. Trener je javnog nastupa mnogim izvršnim direktorima, slavnim osobama, višim rukovoditeljima…

Svoj rad ne mjerim satima nego stupnjem zadovoljstva svojih klijenata“, jedna je od njegovih omiljenih izjava.

Motivacijski govornik
Inspiracija
Javni nastup
Ivana Nobilo

Ivana Nobilo

Ivana ima bogato iskustvo u provođenju sveobuhvatne dijagnostike i poboljšanja komunikacijskih modela unutar srednjih i velikih tvrtki, koje i sama razvija. Osim komunikacije, ima desetogodišnje iskustvo na području ostalih tržišnih komunikacija, od unapređenja prodaje do upravljanja markama. Zagovornik je integrirane marketinške komunikacije kao nužnosti u današnjem tržišnom okruženju stoga ćete kroz Ivanina predavanja i savjetovanja, dobit novu perspektivu komunikacije sa samim sobom, ljudima unutar i izvan organizacije te snažne alate za lakše donošenje ispravnih odluka. Istraživački je okrenuta ponašanju potrošača, pogotovo žena, s obzirom da se tom temom bavi na doktorskom studiju koji je upisala.

Tržišne komunikacije
Brand management
Ponašanje potrošaća
Viber Image2

Davor Bilman

Davor Bilman vlasnik je tvrtke FAKTOR B, gdje radi kao trener i coach na području prodaje, vođenja i osobnog rasta i razvoja. U prodaji je već više od 25 godina.

Radio je kao prodavač, prodajni savjetnik i voditelj prodaje u auto industriji, a zadnjih 12 godina svakodnevno na svojim treninzima unapređuje prodajne procese i ljude koji se bave prodajom iz različitih branši.

Njegova specijalnost je proučavanje ljudske osobnosti i njenog utjecaja na prodaju.

Najviše uživa u društvu optimističnih prodavača koji vjeruju da će sutra prodati još više!

Prodajni procesi
Ljudska osobnost u prodaji
Auto industrija
Sanja Gomuzak

Sanja Gomuzak

Sanja Gomuzak svoje je iskustvo stekla upravo na poslovima koji su bili usko vezani uz unapređenje prodaje i odnose s kupcima ili klijentima. U 12 godina koliko je u Heraklei, radila je na mnogim projektima i sudjelovala u mnogim istraživanjima odnosa između kupca i djelatnika koji ih uslužuju.

Pokrenula je i Herakleinu Customer Service Akademiju koja je posvećena unapređenju kvalitete usluge. Čest je govornik na mnogim konferencijama o prodaji, a organizatorica je i Herakleinog godišnjeg eventa Mystery shopping dan – dan posvećen kvalitete usluge koji okuplja stručnjake na tu temu.

Kontinuirano educiranje i usavršavanje jedini je put ka uspjehu i rezultatu.

Unapređenje prodaje
Odnos s kupcima
Mystery shopping
Igor Belošić

Igor Belošić

Igor ima preko 12 godina “C level” management iskustva, vodeći, kao izvršni direktor, lokalne podružnice globalne kemijske korporacije u nekoliko zemalja regije uz ukupno 20 godina provedenih u konkretnoj, profesionalnoj međunarodnoj prodaji. Tijekom MBA studija otkrio je svoju strast prema profesionalnom govorništvu, prezentiranju i prodajnom konzultiranju. Igorov najdraži dio posla je B2B/KAM prodaja koju vidi kao spoj strategija, procesa, sustava i puno malih, često naizgled banalnih i nepovezanih sitnica I detalja , ali koji pravilno i precizno upotrebljeni daju vječni cilj svake prodajne organizacije – lojalnog i zadovoljnog kupca! Igor će nastupiti kao gost u sklopu predavanja Vedrana Sorića.

B2B
Key Account Management
Prodajni consulting
Ana Šimunović

Ana Šimunović

Ana Šimunović komunikacijska je savjetnica, međunarodno certificirana stručnjakinja za odnose s javnošću te trenerica za javni i medijski nastup. Već niz godina glasnogovornica je Pulskog filmskog festivala. Predaje na prvoj hrvatskoj visokoj školi za komunikacijski menadžement Edward Bernays i na veleučilištu VERN.

Jedna je od dviju kreatorica prve hrvatske online edukacije iz područja javnog nastupanja i poslovnog prezentiranja. Sa dugogodišnjim iskustvom iz vodećih hrvatskih i stranih tvrtki, osmišljava, priprema i održava grupne i individualne edukacije te savjetovanja iz područja javnog i medijskog nastupa, prezentacijskih, komunikacijskih i prodajnih vještina, leadershipa te odnosa s javnošću.

Prezentacijsko-komunikacijske vještine
Medijski nastup
Odnosi s javnošću
Vedran Soric, Sales Speaker

Vedran Sorić

Vedran ima više od 10 godina prodajnog iskustva te pružanja strateškog i operativnog vodstva u jedinstveno izazovnim situacijama na teritoriju Istočne Europe. Kao zaposlenik globalne korporacije učvrstio je svoj status dinamične osobe usmjerene na rezultate, snažnog nastupa i širokog smisla za organizaciju.

Iskustvom i analitičkim pristupom vodi organizaciju prema visoko postavljenim ciljevima, a svojom osobnošću s lakoćom rješava višestruka i složena prodajno-ljudska pitanja vezana na motivaciju i dobivanja vrhunskih performansi. Još od fakulteta gaji posebnu strast prema predavanjima čime s osmjehom prenosi znanje i sakupljeno iskustvo.

Distribucijska prodaja
Prodajna kultura
Prodajna strategija
Domagoj Liposinovic

Domagoj Lipošinović

Inače osnivač LIFE-a (Leadership Institute For Excellence), Domagoj je preko 10 godina gradio iskustvo u prodaji, pregovaranju i vođenju timova u velikim  tvrtkama Adria regije i Italije. Kao certificirani NLP trener i coach pomaže organizacijama i pojedincima da kroz korporativne treninge, NLP Business programe i Executive Coaching ostvare svoj puni potencijal. Čest je predavač na poslovnim konferencijama i kolumnist poslovnih časopisa. Posebno uživa u “grebanju ispod površine” onoga što pojedinci rade izvrsno u interakciji s drugim ljudima te otkrivanju i prenošenju tajni izvrsnosti u prodaji i komunikaciji svojim klijentima. Njegov moto je: “Za izvrsnost nije presudan talent, nego neprekidna žeđ za novim znanjima i kontinuirani rad na sebi.

NLP
Korporativni coaching
Pregovaranje u prodaji
IMG 6782

Blanka Lasić

MODERATORICA SUMMIT-a – posjeduje retail  iskustvo na području ljudskih potencijala s fokusom na educiranje i razvijanje prodajnih timova. Strast prema učenju i razvoju usmjerava kroz specijalizaciju na području osobnog i organizacijskog razvoja što ubrzo postaje i fokus njenog rada. Djelovanjem utječe na poboljšanje timske suradnje, interne komunikacije, stvaranje trening standarda, osmišljavanje novih razvojnih planova i implementiranje istih. Osim zadataka specijaliste u odjelu ljudskih potencijala preuzima poziciju i odgovornost internog trenera za meke vještine. Po izlasku iz korporacije odlazi u poduzetništvo te sada uspješno vodi vlastitu tvrtku MINDIST.

Ljudski potencijali
Edukacija i trening
Meke vještine
Danijela Kanaet

Danijela Kanaet

Danijela iza sebe ima dugogodišnju karijeru unutar ugledne svjetske korporacije direktne prodaje. S bogatim međunarodnim iskustvom u marketingu i prodaji, postavljena je za Izvršnu Direktoricu regije od 10 zemalja istočne Europe.

Naklonjena je složenim izazovima koje voli pretvoriti u prilike, a taj stav joj je kroz godine donio napredak u karijeri te brojna postignuća i priznanja. Vjeruje da se temelj svakog uspjeha nalazi u samopouzadnju te da uspjeh dobiva na snazi kad ga dijelimo s drugima, stoga izgradnju uspješnih timova smatra preduvjetom za trajan uspjeh. Najuzvišeniju osobinu Leadera smatra vođenje vlastitim primjerom te stavljanje potrebe tima ispred vlastitih.

Direktna prodaja
Razvoj samopouzdanja
Izgradnja timova
Hajdi Ćenan

Hajdi Ćenan

Hajdi Ćenan izvršna je direktorica digitalne marketinške agencije DRAP.

Prije prelaska u svijet digitalog marketinga 10 godina radila u medijima gdje je, između ostalog, stekla iskustvo na pozicijama izvršne direktorice marketinga te direktorice turističkog izdavaštva EPH.

U zadnje vrijeme intenzivno prati razvoj novih tehnologija i što donosi budućnost.

Umjetna inteligencija je došla u fazu u kojoj strojevi danas mogu olakšati donošenje odluka kroz kompleksne i podatkovno intenzivne procese, što utječe na sve sfere poslovanja, uključujući i prodaju.

Digitalna prodaja
Umjetna inteligencija
Digitalni marketing
0+
PREDAVAČA
0
DRŽAVE
0
PREDAVANJA DILJEM SVIJETA
Sponzori i partneri konferencije