Gavin Magic Circle No Logo 52 Of 81

Gavin Ingham

Gavin Ingham ovogodišnji je keynote speaker, a inače je poznati britanski motivacijski govornik i prodajni trener koji se specijalizirao u području prodajne psihologije. U svojih 17 godina karijere odradio je preko 1700 plaćenih razgovora s preko 200 tisuća delegata, a govorio je u gotovo cijeloj Europi, SAD-u i južnoj Africi. Surađivao je s brojnim manjim organizacijama, ali i s tvrtkama poput Jagura, Microsofta i Renaulta.

Ingham je autor triju knjiga o motivaciji i tajnama prodajnoga uspjeha, a njegov je prodajni blog jedan od 25 najpoznatijih na svijetu. Svoje govore temelji na osobnim iskustvima.

FullSizeRender

Blanka Lasić

Blanka je i ovogodišnja moderatorica Summita. U području ljudskih resursa bavila se edukacijama i razvitkom prodajnih timova. U svome je radu usmjerena na poboljšanje timske suradnje i interne komunikacije te osmišljavanje novih razvojnih planova i njihovih implementiranja. Često se nađe i u ulozi interne trenerice za tzv. meke vještine. Trenutno uspješno vodi vlastitu tvrtku MINDIST.

Daniel Disney

Daniel Disney

Daniel Disney ovogodišnji je special guest. Osnivač je i autor The Daily Salesa, jednog od najpopularnijih prodajnih blogova koji prati više od 160 tisuća ljudi. Također je jedan od vodećih prodajnih stručnjaka i prodajni trener koji uči kako iskoristiti potencijal društvenih mreža u prodaji.

Karijeru je započeo 2002. kao nadglednik prodaje u Homebaseu. Godine 2006. postaje prodajni menadžer u B&Q-u, a 2010. odlazi na istu poziciju u Avon. Četiri godine kasnije postaje regionalni prodajni menadžer u 3AAA-u, a 2014. postaje voditeljem podaje u New Horizonsu. Od 2017. do 2018. bio je voditelj prodaje u The Traning Roomu.

06.10.2016., Zagreb - Andrew Dalgleish, Veleposlanik Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije I Sjeverne Irske U Hrvatskoj.
Photo: Anto Magzan/PIXSELL

Andrew Dalgleish

Andrew Dalgleish veleposlanik je Njenog Veličanstva u Republici Hrvatskoj. Andrew je bio ministar savjetnik, zamjenik voditelja misije i direktor UKTI u Seulu. Karijeru je započeo 1998. u Odjelu za socijalnu sigurnost. Do 2008. radio je u Ministarstvu zaštite okoliša, prehrambenih i ruralnih poslova i Britanskom predstavništvu Europske unije (UKREP).

Prije nego što je postao zamjenik voditelja Misije u Koreji, Andrew je bio voditelj odjela za strategiju Europske unije u FCO-u u Londonu, a vodio je grupu koja je strateški savjetovala britanskog ministra vanjskih poslova i ministra Europe o pitanjima unutarnje politike EU-a. U braku je s Aline i ima dva sina.

Ivana Nobilo CV

Ivana Nobilo

Ivana ima bogato iskustvo u provođenju sveobuhvatne dijagnostike i poboljšanju komunikacijskih modela unutar srednjih i velikih tvrtki. Ima desetogodišnje iskustvo u području tržišnih komunikacija – od unapređenja prodaje do upravljanja markama. Zagovornica je integrirane marketinške komunikacije kao nužnosti u današnjem tržišnom okruženju stoga ćete u njenim predavanjima dobiti novu perspektivu komunikacije s ljudima unutar i izvan organizacije te brojne alate za lakše donošenje ispravnih odluka. Na doktorskom studiju bavi se istraživanjem ponašanja potrošača, posebno žena.

Davor Bilman CV 2

Davor Bilman

Davor Bilman, vlasnik tvrtke FAKTOR B, prodajni je trener čija je specijalnost proučavanje ljudske osobnosti i njenog utjecaja na prodaju.

Tijekom svoje 25-ogodišnje prodajne karijere radio je kao prodavač, prodajni savjetnik i voditelj prodaje u automobilskoj industriji, a zadnjih 12 godina svakodnevno na svojim treninzima unapređuje prodajne procese i ljude koji se bave prodajom iz različitih branši.

Najviše uživa u društvu optimističnih prodavača koji vjeruju da će sutra prodati još više!

Vedran Soric, Sales Speaker

Vedran Sorić

Vedran ima više od 10 godina iskustva u prodaji te pružanju strateškog i operativnog vodstva u jedinstvenim izazovnim situacijama na teritoriju istočne Europe. U globalnoj korporaciji učvrstio je svoj status dinamične i organizirane osobe koja je usmjerena na rezultate.

Iskustvom i analitičkim pristupom vodi organizaciju prema visoko postavljenim ciljevima, a svojom osobnošću s lakoćom rješava višestruka i složena prodajno-ljudska pitanja vezana na motivaciju. Još od fakulteta gaji posebnu strast prema javnim nastupima u kojima s osmjehom prenosi znanje i iskustvo.

IMG 0869 FINAL

Ana Šimunović

Ana Šimunović jedna je od vodećih executive komunikacijskih savjetnica i međunarodno certificirana (CIPR i HUOJ) stručnjakinja za odnose s javnošću. Ujedno je i certificirani Conversational Intelligence Coach te jedina certificirana trenerica Situational Leadershipa II u Hrvatskoj. Edukacijama, radionicama i ostalim komunikacijskim formatima, na hrvatskom ili engleskom jeziku, te svojom strašću prema poslu pomaže poslovnim ljudima i organizacijama usavršiti javne i medijske nastupe, vještine uvjerljivog komuniciranja, uspješnog prodavanja i učinkovitog vođenja ljudi kroz sve organizacijske procese.

Već je dugi niz godina poduzetnica, a predaje i na prvoj hrvatskoj visokoj školi za komunikacijski menadžement Edward Bernays te na veleučilištu VERN. Jedna je od dviju kreatorica prve hrvatske online edukacije iz područja javnog nastupanja i poslovnog prezentiranja. Uz to, istupa u medijima u kojima komunikacijski analizira nastupe javnih osoba i aktualna društvena događanja.

DSC 7340

Igor Belošić

Igor ima preko 12 godina “C level” management iskustva, vodeći, kao izvršni direktor, lokalne podružnice globalne kemijske korporacije u nekoliko zemalja u regiji uz ukupno 20 godina provedenih u konkretnoj, profesionalnoj međunarodnoj prodaji. Tijekom MBA studija otkrio je svoju strast prema profesionalnom govorništvu, prezentiranju i prodajnom konzultiranju. Igorov najdraži dio posla je B2B/KAM prodaja koju vidi kao spoj strategija, procesa, sustava i puno malih, često naizgled banalnih i nepovezanih sitnica i detalja, ali koji pravilno i precizno upotrebljeni daju vječni cilj svake prodajne organizacije – stravarnje lojalnog i zadovoljnog kupca! Igor će nastupiti kao gost u sklopu predavanja Vedrana Sorića.

Thumbnail DSC 8074

Iva Belé

Iva Belé, vlasnica tvrtke Beliva, osmislila je metodu ‘Success Concept’ koju primjenjuje u mentoriranju top menadžera i održavanju treninga za zaposlenike u hrvatskim i svjetskim tvrtkama. Koncept kombinira metodologiju i višegodišnje menadžersko iskustvo omogućujući polaznicima brzu implementaciju.

Iva Belé Success Concept bavi se temama preuzimanja odgovornosti, postavljanjem ciljeva, leadershipom te načelima uspjeha uz primjere iz prakse. Obrazovala se u Hrvatskoj te na brojnim treninzima u EU-u i SAD-u. Stekla je titulu magistra ekonomije, NLP praticitionera ABNLP-a te je završila London School of Public Relations. Prva je europska certificirana trenerica canfield metodologije.

Dragan Vojvodic 0000413140210

Dragan Vojvodić

Dragan Vojvodić karijeru je započeo u Porscheu i Volvu, a potom je prešao u Raiffeisen banku. Shvativši da se ne uklapa u korporativna pravila, postao je govornik. Ne smatra se prodajnim trenerom već osobom koja podučava ljudsku dinamiku i ponašanje.

Predstavnik je kompanije Sandler Trening iz Baltimora i podučava Sandler metodologiju, a  također se bavi i logoterapijom osnivača dr. Viktora Frankla. Godine 2012. kraljevska obitelj Karađorđević pozvala ga je da održi motivacijsko predavanje s Nikom Vujičićem. Također je napisao i knjigu Hraniti ego ili porodicu koja je postala bestseller na ovim područjima.

Verica Mijovic

Verica Mijović

Verica je osnivačica Direkcije za uspeh, međunarodna trenerica neuro lingvističkog programiranja, trenerica za zapošljavanje i razvoj karijere te autorica personaliziranih programa za profesionalni i osobni rast i razvoj. Ima deset godina korporativnog iskustva na menadžerskim pozicijama u odjelima prodaje i marketinga, a radila je u dvije industrije, osam kompanija i za više od petnaest poznatih brendova kao što su Hyundai, Nissan, Opel, BMW, Teekanne, Polimark, Vital, Knjaz Miloš, Aqua Viva i Guarana. Više od osam godina kreira i vodi individualne i grupne edukacije. Kao osobna trenerica radi s menadžerima, direktorima, vlasnicima različitih kompaija i poduzetnicima. U radu sa klijentima fokusaira se na praktičnu primjenu naprednih modela, tehnika i alata te postizanje željenih rezultata u željenom roku.