SORBEL GROUP d.o.o.

Sorbel Group organizacija je čiji je strateški cilj ponuditi modele kako prodati, ponašati se i nastupiti na tržištu jugoistočne Europe.

Poslovni model Sorbel Groupe temelji se na suradnji s poslovno aktivnim profesionalcima koji dolaze iz različitih grana gospodarstva i koji, kroz visok entuzijazam te osobna i radna iskustva temeljena na poslovanju u jugoistočnoj Europi te pripadnosti nekima od najvećih globalnih korporacija u B2B, B2C i H2H segmentu tržišta, omogućuju izvanserijsku kvalitetu njihovih radionica i consultinga.

Naša je vizija tržištu ponuditi tzv. “mentorsko učenje” iz stvarne prakse od iskusnih profesionalaca, a ne teoretičara s malo ili bez ikakvog prodajnog i poslovnog iskustva.

S takvim mentorima omogućujemo konkretno pojednostavljenje prodajnog procesa i psihologije prodaje, kreiramo prodajne timove izvanserijskih performansa te omogućujemo tvrtkama, managementu i samim prodavačima uspješnije dobivanje novih kupaca.

Naše radionice mijenjaju pristup prodaji te omogućuju adaptaciju osobnih i kulturoloških posebnosti koje će zasigurno rezultirati stvaranjem zadovoljnog kupca ne za jednu isporuku, mjesec ili kvartal već za „cijeli život“.

U svojoj je srži Sorbel Group moderna konzultantska kuća specijalizirana za prodajne treninge i prodajni coaching temeljen na dubinskom pristupu osobnim kao i kulturološkim odlikama svakog pojedinca i/ili organizacije.

Prodaja jest srce i duša biznisa. Druge je prije svega potrebno uvjeriti. Postoji li, unutar organizacije, neki odjel koji je bitniji od prodaje?

FAKTOR B d.o.o.

Tvrtka Faktor B d.o.o. nastala je kao rezultat želje za postizanjem izvrsnosti u poslovnom savjetovanju i edukaciji. Spojili smo osobno iskustvo u prodaji i iskustvo u izvođenju edukacijskih seminara i kreirali dokazano najučinkovitije programe.

Ujedinjujući znanje, strast i vlastitu želju za svakodnevnim napretkom, pružamo visoko kvalitetno stručno savjetovanje i edukacije tvrtkama i pojedincima koji traže poboljšanje svojih poslovnih i osobnih dostignuća.

Stručnjaci smo za treninge i savjetovanje u područjima prodaje, komunikacije, voditeljskih vještina i u treninzima osobnog rasta i razvoja.

Naši seminari i treninzi izuzetno su interaktivni, proaktivni, motivirajući  i inspirativni te potiču sudionike na sudjelovanje, promišljanje i primjenu naučenog u praksi.

Programe edukacija u potpunosti prilagođavamo potrebama naručitelja, a u radu se, osim klasičnim oblicima prezentacija i gradiva, koristimo različitim audio-vizualnim materijalima, situacijskim vježbama s podijeljenim ulogama, praktičnim primjerima, diskusijama itd.

Naši seminari i treninzi povećavaju radnu učinkovitost, motivaciju i samopouzdanje sudionika, imaju veću komunikacijsku učinkovitost te posljedično poboljšanje poslovnih rezultata tvrtke.