Floating Masterclass by Daniel Disney jedinstven je jednodnevni događaj koji će se održati 13. listopada u samom srcu Istre. Sastojat će se od dvije tematski odvojene sesije od kojih će svaka trajati 90 minuta. U prvoj sesiji Disney će govoriti o prednostima LinkedIna kao rastućoj poslovnoj i prodajnoj platformi, dok će se u drugoj usredotočiti na kreiranje kvalitetnog medijskog sadržaja koji će pospješiti vaše poslovanje i povezivanje s drugima. Ovaj masterclass poseban je upravo zato jer se obje sesije odvijaju na brodu koji će ploviti Limskim kanalom, što znači da uz vrhunska predavanja nudi i mogućnost dodatnog networkinga uz zajednički ručak i opuštanje. Broj sudionika ograničen je na 40.

Sudionici ESAS-a masterclass će moći slušati uz nadoplatu od 149 eura koja uključuje i jedno noćenje u Hotelu Parentium, Plava Laguna. Za ostale zainteresirane cijena iznosi 369 eura s jednim uključenim noćenjem ili 449 eura s dva uključena noćenja u istome hotelu.

Daniel Disney jedan je od vodećih prodajnih stručnjaka čiji su masterclassovi iznimno popularni u Velikoj Britaniji i šire, a u njima se dotiče različitih tema poput osobnog brendiranja, stvaranja sadržaja te održavanja uspješne komunikacije s klijentima i potencijalnmim partnerima.

Prijaviti se možete na esas@salesadria.com