Vedran Sorić I Davor Bilman

Održan Sales Innovation Expo 2018.

Sales Innovation Expo, koji se održao 21. i 22. ožujka u londonskom kongresnom centru ExCel, jedan je od najvećih i najpoznatijih događaja namijenjen profesionalnim prodavačima. Osim što okuplja iskusne prodajne stručnjake, nudi i niz novih, praktičnih savjeta iz struke, ali i iz područja marketinga i leadershipa

Ove godine na konferenciji je održano preko 140 seminara i masterclassova s preko 95 govornika i 200 različitih izlagača, live podcastova i panel rasprava. Neki od najpoznatijih stručnjaka koji su imali priliku govoriti bili su Gavin Ingham – prodajni stručnjak i autor nekoliko knjiga o motivaciji, mentalnoj izdrživosti i prodaji, Daniel Disney – osnivač The Daily Salesa i autor jednog od najpoznatijih prodajnih blogova kojeg prati više od 150 tisuća ljudi  te Chris Murray – istaknuti motivacijski govornik koji svojim nastupima izaziva publiku da dodatno promisli o tome što to znači “biti u prodaji”.

Vedran Sorić i Davor Bilman, organizatori Executive Sales Adria Summita (ESAS), bili su na nekoliko predavanja i vratili se puni dojmova. “Sales Innovation Expo 2018. još je jednom pokazao zašto je najbolji ovakav događaj u Europi. Osim što smo na sajmu slušali najpoznatije prodajne stručnjake, upoznali smo i neke nove, mlade perspektivne ljude i njihove tvrtke koje su snažno usredotočene na motivaciju svojih zaposlenika.  U društvu najboljih napunili smo baterije, izbrusili naše prodajne alate te naučili i poneki novi prodajni trik. Stečeno znanje primjenit ćemo već u sljedećim radionicama i predavanjima koja nas očekuju.”, rekao je Sorić.

Na kraju konferencije najavljeno je kako će se sljedeći Sales Innovation Expo održati 27. i 28. ožujka 2019. Ulaz je besplatan. Planirate ići?