43344477 390855741454394 8576268225107460096 O

ESAS 2019. Early Bird je poletio!

Danas, uz zasićeno tržište koje ovisi o previše faktora, diploma s fakulteta jednostavno nije dovoljna. Programske nadogradnje, nove platforme, mreže i samim time neizbježne nove situacije u isto vrijeme ubrzavaju i usporavaju poslovne procese što zahtijeva puno fokusa i kontinuiranog treninga. Priliku za saznati više o prodajnim procesima vrhunskih prodavača i ostvarivanje odličnog networkinga s profesionalcima na području profesionalne prodaje nudi Executive Sales Adria Summit, koji će, po treći put, biti održan od 16. 10. do 18. 10. u Poreču u Hotelu Parentium.

Znanje preneseno od 10 vrsnih predavača te praktični mentoring koji će nam u vidu desetak prodajnih priča omogućiti sami sudionici te ostvarivanje direktnog kontakta s preko 250 profesionalnih top managera, izvršnih direktora, direktora i voditelja prodaje i marketinga te voditelja ljudskih potencijala, zasigurno će skratiti Vaš put do uspjeha. ESAS predstavlja savršenu priliku za prepoznavanje vaše poslovne pozicije i postavljanje temelja za daljnje konkretne korake u profesionalnom smislu.

ESAS 2019. ugostit će predavače iz svih zemalja regije uz keynote predavača iz inozemstva. Detalji uskoro na svim našim digitalnim platformama.

Izvrsna prilika za networking je i legendarni „Rasprodaja party“ open bar party koji je, kao i kompletan smještaj te sve kotizacije, uključen u cijenu Summita. Iskoristite Early Bird cijenu do 30. travnja te prijavom na http://www.salesadria.com/WP/prijavi-se/ i pregledom ESAS-ovih Facebook, Linkedin i Instagram stranica započnite Vaš put pretvaranja izazova u prilike te inspiriranja, dijagnosticiranja, istraživanja, unaprjeđivanja i prezentiranja Vaših prodajnih sposobnosti.

ESAS – doživljaj i učenje!