Blog2

Zašto trebamo prodaju?

Financijski savjetnici pomažu obiteljima pripremiti se za budućnost, zastupnici osiguravajućih društava pomažu zaštititi klijente od najgoreg, prodavači u različitim industrijama pomažu svojim klijentima obaviti posao učinkovitije i sigurnije. Prodavači nekretnina pomažu vam pronaći novi dom. Pomoć koju prodavači daju svojim klijentima je izuzetno važna, a najbolji prodavači su upravo oni kojima je stalo do njihovih klijenata i koji im pomažu lakše napraviti ono što su zamislili.

Organizacije ovise o prodavačima, a svi ostali odjeli u organizaciji postaju besposleni ukoliko prodaja zakaže. Ako nema klijenata, nema potrebe za administracijom, odjelom za korisnike, rukovoditeljima, inženjerima, referentima, radnicima općenito. I bez obzira je li vam netko od klijenata ili rukovoditelja to rekao, trebate biti ponosni na svoj posao. O vašem znanju i želji da pomognete drugima ovisi uspjeh vas samih, ali i vaših organizacija i organizacija vaših klijenata.

This Post Has One Comment
  1. Excellent post. I was checking constantly this weblog and I am inspired! Very helpful information particularly the ultimate section 🙂 I handle such info much. I used to be looking for this particular info for a very long time. Thanks and good luck.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.